Toen ik een aantal maanden geleden een heel grote opdracht binnenhaalde, was ik daar zeer tevreden over. Deze klant had een ruim budget en men gaf mij alle vrijheid om het project vorm te geven zoals ik meende dat het goed was. Ik heb daarom heel lang aan deze opdracht gewerkt en ik kan u zeggen dat het resultaat heel erg mooi geworden is. Wij hebben afgesproken dat ik mijn facturen gelijk uitbetaald zou krijgen, maar toen ik facturen begon te sturen, kreeg ik te horen dat men het geld niet beschikbaar had. Dat was een vervelende situatie en ik meende dat ik het beste even kon wachten. Een tijd later hoorde ik dat men deze truc vaker deed. Men zette mensen aan het werk en vervolgens betaalden zij niet. Dat was uitzonderlijk vervelend. Ik heb toen gekeken of ik een goed incassobureau no cure no pay kon vinden omdat ik geen zin had om zelf lang achter deze vervelende klant aan te moeten zitten. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om een goed incassobureau no cure no pay te vinden dat ik online kon inschakelen. Als je dan gewoon gaat googelen op ‘incassobureau no cure no pay’ dan zie je dat je het beste naar de site van billincasso.nl kunt gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden als incassobureau no cure no pay en ik heb daarom de site van dit kantoor ook even grondig onder de loep genomen. Omdat ik graag wilde weten wat anderen van dit incassobureau no cure no pay vonden, heb ik ook even naar recensies gezocht over dit incassobureau no cure no pay. Ik heb toen gezien dat de klanten die dit bedrijf geholpen heeft, zeer goed te spreken waren over de diensten van dit bedrijf. Dat was heel goed om te horen en ik ben daarom ook gelijk gaan kijken of dit incassobureau no cure no pay ook voor mij aan de slag wilde gaan. Uiteraard was men bereid om mij te helpen en ik ben blij dat ik dit incassobureau no cure no pay gevonden heb omdat zij mij een hoop problemen hebben weten te besparen.

Dit incassobureau no cure no pay heeft vakwerk geleverd

Ik ben zeer te spreken over het feit dat ik dit bedrijf in de arm genomen heb. Ik kan u namelijk zeggen dat men er alles aan gedaan heeft om te zorgen dat ik goed geholpen kon worden en ik merkte ook dat de klant nu ineens wel gelijk kon betalen. Ik ben dus niet van plan om vaker met deze klant te werken, maar als ik weer eens problemen heb, God behoede mij, dan zal ik niet aarzelen om weer naar dit incassobureau no cure no pay te gaan.

Heeft u ook last van wanbetalers?

Mocht u ook nog wachten op geld dat maar niet komt, dan kunt u:

  • Even naar de site van billincasso surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om uw zaak even door te nemen

Ik wens u ook een fijne samenwerking met dit kantoor.