Omdat wij graag iets met ons geld wilden doen, hebben wij een tweetal huizen gekocht die wij verhuren. Wij hebben namelijk altijd als zelfstandig ondernemers gewerkt en wij hebben weliswaar pensioen opgebouwd, maar niet voldoende. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij onze AOW goed konden aanvullen en wij zijn toen gaan kijken naar mogelijkheden om huurhuizen te kopen. Wij hebben toen een tweetal mooie woningen gevonden en wij hebben toen al heel snel een paar enthousiaste huurders gevonden. Wij meenden dat dit nette mensen waren, maar wij hebben gemerkt dat beide heel slecht zijn in het betalen van de huur. Ik ben daarom gaan kijken naar hoe wij hen onder druk konden zetten omdat wij ons geld gewoon op tijd wilden hebben. Wij hebben toen besloten om een huurincasso in te zetten omdat wij wisten dat wanneer wij gebruik zouden maken van een huurincasso, wij ons geld uiteindelijk wel zouden kunnen krijgen. Ik ben daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij een huurincasso wilden gaan gebruiken omdat je er zeker van wilt zijn dat je er zelf verder niet heel veel werk meer van hebt. Wij hebben toen online gekeken naar mogelijkheden en wij hebben gemerkt dat wij het beste met de mensen van billincasso.nl in zee konden gaan. Wij zijn daarom even contact gaan opnemen met een van de mensen van dit kantoor omdat wij graag wilden weten hoe wij deze zaken aan moesten pakken. Het was heel prettig om te horen dat wij zelf geen werk zouden hebben van deze huurincasso en dat de mensen van billincasso alles voor ons konden doen. Als u daarom ook gebruik wilt maken van een huurincasso en nog op zoek bent naar een kantoor dat u goed kan helpen, dan raad ik u aan om even naar deze site te gaan omdat deze mensen u heel goed van dienst kunnen zijn.

Dankzij deze huurincasso hadden wij ons geld snel op onze rekening staan

Ik heb gemerkt dat wanneer je de mensen van billincasso.nl inschakelt, je niet bang hoeft te zijn dat je zaak lang blijft liggen. Zij zijn gelijk met onze huurincasso aan de slag gegaan en wij hebben gemerkt dat dit indruk heeft gemaakt op de huurders. Zij hebben namelijk gelijk gezorgd dat het geld overgemaakt werd en zij hebben ook beide laten weten dat zij de volgende keer gelijk zouden betalen. Dat was goed om te horen want wij hadden geen zin om nog een keer een huurincasso te moeten gebruiken.

Wij gaan dit kantoor onthouden

Mochten wij in de toekomst merken dat onze huurders er weer een potje van maken met het betalen, dan zullen wij zeker weer een beroep doen op dit kantoor omdat:

  • Wij gemerkt hebben dat deze mensen je heel goed helpen
  • Wij ons geld al heel snel hebben ontvangen
  • Deze mensen aan een half woord genoeg hadden

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Wij zijn in ieder geval heel blij dat wij ons geld eindelijk hebben ontvangen.